dinsdag 29 april 2014

Kwark taart




Hii,

Vandaag maak ik aardbeien kwarktaart.

Ingrediënten
500g magere kwark.
250ml slagroom.
60g boter of margarine.
400ml water.


Leg een vel bakpapier in de springvormbodem. En doe de rand en op en doe de klem dicht. Smelt de
boter in een pannetje. Haal het pannetje van het vuur af en roer de inhoud van het zakje kruimelbodem mix dat bij de verpakking zit door elkaar. Als dat klaar is doe het in de
springvormbodem, tot alles verdeelt is. Zet hem 10 minuten in de koelkast.

Doe 400mlwater en de taartmix in een kom en klop dit met een mixér op de laagste stand 1 minuut tot een gladde mengsel. Voeg de kwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand minstens 2 minuten lang tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste
rersultaat de kwark en de slagroom direct vanuit de koelkast. Schenk het taart mengsel over de bodem
laat de taart daarna minstens 2 en een half uur opstijven in de koelkast.


Eetsmakelijk!!!


-Lisa


1 opmerking: